Voordewind presenteert E-pub over profeten en profetieën

NOORDSCHESCHUT – Onlangs is het nieuwste boek van Sieberen Voordewind gepubliceerd. Deze keer gaat het om het E-book (E-pub) ‘Herken waren en valse profeten en profetieën’, dat uitgegeven is via Kobo.

Volgens de auteur zijn er in de wereld veel mensen die zich een profeet noemen en zijn er ook veel mensen die geen profeet zijn maar zeggen, dat zij kunnen profeteren. Ook in Hoogeveen zijn er volgens hem in de loop van de jaren mensen geweest die zeggen dat zij namens God één of meerdere profetieën hebben uitgesproken. Maar is de gave van profetie ook voor deze tijd? En als dat wel zo is; hoe kan iemand weten of een profetie of een profeet waar of vals is?

In deze nieuwste E-pub van Voordewind, staan antwoorden op deze belangrijke vragen, om iedereen te helpen om vanuit de Bijbel, hedendaagse ware en valse profeten en profetieën te herkennen. De auteur verwijst naar de Bijbeltekst uit 1 Johannes 4:1, waar geschreven staat in de vertaling van de NBG uit 1951: “Geliefden, vertrouw niet iedere geest, maar beproeft de geesten, of zij uit God zijn; want vele valse profeten zijn in de wereld uitgegaan.” En dat beproeven en leren herkennen tussen waar en vals is volgens de auteur nodig, om geen verkeerde beslissingen te nemen, niet bang te worden, geen dwaalleer aan te hangen en om niet in de problemen te komen. Deze E-pub is geschreven na studies en vele jaren ervaringen, en is te bestellen bij onder andere bol.com

Dit bericht is geplaatst in Boek, Epub met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie