Thema-bijeenkomst Werk en Inkomen bij Ontmoetingsplek Jonge Ouders op 18 april

HOOGEVEEN – De Ontmoetingsplek Jonge Ouders in Hoogeveen organiseert een aantal themaochtenden dit voorjaar. Aanstaande woensdagochtend 18 april is het thema Werk en Inkomen.

Er is een recruiter aanwezig die alles weet over vacatures, het stageloket en trajecten voor éénoudergezinnen. En er is voldoende gelegenheid om zelf vragen aan haar te stellen! Dit alles gebeurt in een ontspannen sfeer. Opgave is niet nodig, jonge vaders en moeders met hun kinderen zijn van harte welkom tussen 9.30 – 11.30 uur. Koffie en thee staat klaar.

De Ontmoetingsplek is wekelijks geopend op woensdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur en is gevestigd in een ruimte in De Oude Bibliotheek aan de Bentinckslaan 20a, beschikbaar gesteld door Kidscasa Kinderopvang. Jonge (aanstaande) ouders zijn welkom bij de Ontmoetingsplek. Zij kunnen hier terecht met al hun vragen rondom zwanger zijn, bevallen, opvoeden, opgroeien en meer.

De Ontmoetingsplek Jonge Ouders is een samenwerking van GGD Drenthe, Centrum voor Jeugd en Gezin De Wolden Hoogeveen, Bibliotheek Hoogeveen, Jong Hoogeveen en de SWW. Voor meer informatie kijk op de Facebookpagina van de Ontmoetingsplek of op www.jongeoudershoogeveen.nl.

Dit bericht is geplaatst in Evenementen. Bookmark de permalink.