Stoffer Kikkert over zijn Oud Elim en veel meer…

ELIM – “Ik geniet van het leven en maak regelmatig fietstochtjes in de omgeving gewapend met mijn fototoestel. De foto’s met verhalen publiceer ik dan weer op mijn site”, aldus de bijna 84 jarige Elimse historicus.

Ook al doet Stoffer er zelf bescheiden over, voor Elim is hij de persoon die het meest de titel “Elimse historicus” verdient. Stoffer kan heel interessant vertellen over zijn geliefde dorp Elim, dat hij van binnenuit kent als geen ander.

Jaren lang is hij diverse verenigingen actief geweest en tot heden is hij nog actief binnen fotoclub Lido. Middels zijn website en facebook, Oud Elim, laat hij ons meegenieten. In deze aflevering van “Met Koopman op pad” gaat Roelof Koopman met Stoffer in gesprek. Stoffer neemt iedereen mee in zijn enthousiasme en dat zal de kijkers van deze aflevering boeien aandachtig te kijken en luisteren.

Na afloop zullen velen nog een kijkje nemen op zijn leuke website. Wat Stoffer nog voor ons in petto heeft, wil hij nog even geheim houden, maar onze nieuwsgierigheid is geprikkeld.

Dit bericht is geplaatst in Met Koopman op pad met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie