Muziek achter de voordeur ook in Hoogeveen een groot succes

HOOGEVEEN – Deze zondagmiddag waren 16 huiskamers/ruimtes het decor voor een door Rotary Hoogeveen/DeWolden georganiseerd muziekevenement. Alle beschikbare kaarten waren verkocht dus het kon niet meer mis gaan. Ook het weer werkte mee; de paraplu’s en schaatsen konden thuisgelaten worden.

De gastheren/vrouwen zorgden voor een warm welkom, koffie/thee of wat dan ook en ook voor de inwendige mens werd gezorgd. Helaas moest een deelnemer (Maurice Mulderij) verstek laten gaan wegens griep. Maar om alle overgebleven locaties te bezoeken was al geen sinecure. Toch is het gelukt (zie de foto’s hieronder). Op mijn laatste locatie kon het publiek geen genoeg van krijgen van de band Cave Canem.

En de band zelf ook niet van het spelen. Kortom, het was een zeer geslaagde middag met muziek voor elk wat wils. Van klassiek in Huize Venendal tot heavy rock in het Klooster.
De opbrengst van deze middag gaat naar Phihezo.

Meer foto’s staan hier

Combo Hans Hooijer met bassist Ted en zangeres José

Combo met zangeres Alina van Dalen, drummer Walraad, bassist Erick en toetseniste …

Gijs Kos en Lara Boode serveerden liedjes

Anas Halak en Hakim AlShami

Emile Boer

Saxalot olv Gerard Gerrits

Accordeonensemble Milonga

DuoSonic

Combo Theo vd Poll met zangeres Marsha Pendjol

Eline en Luko

De Klezmorim van Klets

Just for You

Shake of Music

Blaasensemble olv Maarten Gal

Cave Canem

Dit bericht is geplaatst in Actie, Algemeen, Evenementen, Goede doelen, Maatschappelijk, Muziek, Welzijnswerk. Bookmark de permalink.

Geef een reactie