Koopman op pad bij Evening Stars

GEESBRUG – Afgelopen woensdagavond was het team “Met Koopman op pad” bij een repetitieavond van The Evening Stars. De band heeft sinds driekwart jaar een nieuwe samenstelling. De toetsenist en zangeres zijn de nieuwelingen. Ook al is deze nieuwe samenstelling nog pril, het gevoel dat het weer helemaal gaat worden is alom aanwezig.

Het plezier en enthousiasme voeren de boventoon. In dit filmpje heeft Jan Smit de zanger en gitarist de hoofdrol. Jan is sinds 1972 bij de Evening Stars en staat ondanks zijn 64 jaar nog te zwingen als een jongeman. Het plezier spat er simpelweg van af. Er worden zelfs nog drie nummers ten gehore gebracht, waaronder “o wat een mooie tijd”, “onze poes en buurman’s kater” en “rood en wit zijn onze kleuren”, ook wel het Elimse volkslied genoemd. Dit laatste nummer kwam spontaan op en was niet ingestudeerd.

Het plezier was er echter niet minder om, het was tenslotte een oefenavond. Er is door de redactie besloten dat de wekelijkse nieuwe aflevering vanaf nu op de zondagmiddag gepubliceerd wordt, het was de maandagmiddag. De foto’s die in het filmpje getoond worden zijn gemaakt door Henk Boer van www.dehoogevener.nl

Dit bericht is geplaatst in Met Koopman op pad met de tags , . Bookmark de permalink.

1 Response to Koopman op pad bij Evening Stars

  1. Bert Nijmeijer schreef:

    Wat fijn om het clublied van Elim weer te horen.Dit nummer geschreven door 2 leden van de eerste selectie van Elim, hebben dit lied in 1985 opgenomen bij Buffalo records in Dedemsvaart.
    Zou het een idee zijn om dit lied via met Koopman op pad door de selectie van toen nog eens te laten horen en te laten zien. Tevens ter ondersteuning van de geweldige prestaties die op dit moment door de S.C. Elim worden geleverd. Dit lied is destijds geschreven door Johan Bisschop en Bert Nijmeijer. Misschien kunnen er dan ook nog wat oude verhalen van toen weer de revue passeren. Nostalgie.

Geef een reactie