“HCM” Hoogeveen geeft Oranjeconcert in de Grote Kerk

HOOGEVEEN – Op vrijdag 27 april 2018 wordt weer een prachtig Oranjeconcert uitgevoerd door het Hoogeveens Christelijk Mannenkoor (HCM) in de Grote Kerk, Grote Kerkstraat 40 te Hoogeveen.

Het Hoogeveens Christelijk Mannenkoor

Het koor brengt deze avond een groot aantal bekende en minder bekende liederen. Het repertoire is verrassend, variërend gewaagd en gebaseerd op Koningsdag, herdenken (4 mei) en bevrijding (5 mei) en wordt in verschillende talen gezongen, variërend in Nederlands, Engels, Duits, Italiaans en Russisch.

Aan dit concert werken mee de Lowland Brigade Pipeband uit Zwolle en op slagwerk Leon Giethoorn uit Hoogeveen. Dirigent Gezinus M. Veldman bespeeld ook de vleugel tijdens de uitvoering.

Aanvang van het concert is 20.00 uur, de deuren gaan open om 19.00 uur. De kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar á € 10, = bij onze verkoopadressen en ’s avonds aan de kerk. Kinderen t/m 14 jaar hebben gratis toegang. Graag bij de verkoopadressen contant betalen, geen pin! Komt allen om dit unieke Oranjeconcert met ons mee te beleven!


Dit bericht is geplaatst in Herdenkingen, kerkelijk. Bookmark de permalink.