Open (feest) Dag bij de SPEEL-O-THEEK

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 14/07/2018
10:00 - 16:00

Locatie
De Speel-O-Theek

Categorieën


HOOGEVEEN – De Speel-O-Theek Hoogeveen viert haar 40-jarig bestaan en houdt daarom op zaterdag 14 juli 2018 een spetterende OPEN DAG. Van 10 tot 16 uur kunnen kinderen gratis gebruik maken van een groot aantal sport- en spelactiviteiten. Er is een skelterbaan uitgezet, waar wedstrijdjes gehouden kunnen worden: Wie wordt de Max (of Maxima) van Hoogeveen? Op een buiten- en binnen-spelcircuit kunnen de kinderen zich prima uitleven, terwijl de ouders een gratis kopje koffie of theedrinken.

Voor de kinderen is er een frisdrankje. Er is ook een (kinder)rommelmarkt, waar ouders en kinderen hun overtollig speelgoed, kinderkleding, etc. kunnen verkopen. Ben je abonnee, dan kan je voor € 5,- een verkooptafel huren (staat binnen); niet-abonnees betalen € 10,-. Wel even aanmelden via info@speelotheekhoogeveen.nl Er zijn 10 tafels beschikbaar en vol = vol. Bij het Duplo-stenen-raadspel zijn leuke prijzen te winnen: Hoeveel duplo-stenen zitten er in de bak? Uitslag wordt om 16.00 uur bekend gemaakt.

Iedereen, van jong tot oud is van harte welkom op deze feestelijke OPEN DAG. De Speel-O-Theek is gevestigd aan de Ploeger 1 te Hoogeveen. Ingang tegenover Apotheek de Weide.


Bookmark de permalink.