51ste Feestweek Nieuweroord 2019

Datum/Tijd
Date(s) - 16/08/2019
Hele dag

Locatie
De Vuurkorf

Categorieën


10.00 uur:
Kinderochtend Zeskamp
Wat voor spelletjes staan er dit jaar op het programma voor de vrijdag ochtend? Tja, dat is nog een grote verrassing, maar dat ze leuk zijn dat staat vast! Samen met je groepje gaan jullie natuurlijk voor de winst, maar vooral voor het plezier! Zorg dat je goed uitgerust aan deze ochtend begint, want het wordt een actieve morgen. Kom met z’n allen naar de feesttent. Wij zorgen voor drinken en wat lekkers, nemen jullie een glimlach mee? Tip: Trek niet je nieuwste kleren aan. Je moet je voor deze ochtend opgeven! Doe dit zo snel mogelijk. Opgeven kan t/m 10 augustus. Geef je naam en je leeftijd door bij Brenda Bruinenberg via WhatsApp (06-22972973).
Tijd:   10.00 uur tot 12.30 uur
Waar:   Op het sportveld bij de feesttent
Voor wie:  Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar OPGAVE VERPLICHT!
Kosten: € 2,50 per kind
13.30 uur:
Rommelmarkt op een kleedje
Heeft u spullen die u al jaren niet meer gebruikt? Of spullen waar u gewoon vanaf wil? Dat kan! Op de kleedjesmarkt in de feestweek. Er zijn géén kramen, dus neem uw eigen kleedje mee. Let op: de afmeting van het kleed mag max. 2 x 3 meter zijn. 
Opgeven kan tot donderdagavond 15 augustus Bij Mark Vos via e-mailadres: mark_vos83@hotmail.com
Of via WhatsApp (06-46377345)
Tijdens de kleedjesmarkt zullen er ook andere activiteiten op het feestterrein plaatsvinden met hoge amusementswaarde, dus laat niets u weerhouden om een kijkje te komen nemen op het feestterrein.
Tijd:   vanaf 13.30 uur tot 16.30 uur
Waar:   Op het sportveld naast de feesttent
Voor wie:  Kinderen en volwassenen
Kosten:  GRATIS
13.15 uur:
Glij Knots Hockey voor de buurten
Voor de buurten competitie spelen we ‘s middags het spel: Glij Knots Hockey. We maken een veld van landbouwplastic, van ca. 20m x 10m, waarover we water en een klein beetje zeep gooien. Er staan 2 doeltjes opgesteld op de korte kant van het veld. Het spel wordt 4 tegen 4 gespeeld, dus teams bestaan uit minimaal 4 mensen, waarvan steeds één dame in het veld staat. Het spel wordt in 2 poules verdeeld.

Aanvang 1e wedstrijd ongeveer 13.30 uur.
Tijd:   ongeveer 13.30 uur
Waar:  Op het sportveld naast de feesttent
Opgave: Via de buurtvertegenwoordiger
Kosten: Gratis

16.00 uur:
Penalty Schieten
Ook dit jaar hebben we weer doelen en keepers geregeld voor het spel penaltyschieten. Dus trek de voetbalschoenen maar aan voor een sportieve competitie. Welke deelnemer gaat er dit jaar met een prijs vandoor?
Inschrijven: vanaf 15.45 uur tot 16.15 uur
Aanvang: 16.00 uur
Waar:  Op het sportveld naast de feesttent
Kosten: t/m 12 jaar € 1,- p.p.
Vanaf 13 jaar € 2,- p.p.
21.00 uur:
LUFTWAFFEL en DJ MAXIMUSS
Ook dit jaar verzorgt The Bronx de vrijdagavond in de feestweek. In het voorprogramma zorgt DJ MAXIMUSS dat de tent op stoom komt. De hoofd act komt van LUFTWAFFEL, een show die je niet wilt missen! Verwacht een avond vol dikke beats en vette meezingers met daarbij belachelijk veel special effecten en gekke stunts. Luftwaffel is een DJ-act die zich onderscheidt met live zang en gebruikt in hun show ook live instrumenten. Veel afwisseling en gegarandeerd feest!
LET LUFTWAFFEL BOMB YOUR PARTY
Tijd:
Vanaf 21.00 uur
Waar:    Feesttent op het sportveld
Kosten:   Voorverkoop € 10,00 en aan de tent € 12,50
Kaartverkoop:  Cafetaria Troost in Noordscheschut Jannie Haveman, Slag 1 te Nieuweroord en in de feesttent.

Bookmark de permalink.