2 UFF (Unified Fighting Federation) Muay Thai Kampioenen

HOOGEVEEN – Afgelopen zondag 6 Mei is 9JA GYM Hoogeveen richting het zuidelijk deel van het land vertrokken om mee te doen aan de “UFF Muay Thai Dutch Championship 2018” in Venray. 4 pupillen van trainer Edward Vereijken hebben hieraan deelgenomen waarbij 2 titels werden binnen gehaald.

Jayden Vereyken uit Hoogeveen is UFF Muay Thai Kampioen geworden in de gewichtsklasse 35 kilogram van 12 en 13 jarigen. Ondanks de blessure van UFF Muay Thai aan zijn enkel werd er hard en goed doorgevochten! Top en “clinch” werk laten zien.

Djando ten Doornkaat uit Hoogeveen is UFF Muay Thai Kampioen geworden in de gewichtsklasse 42 kilogram van de 9-jarigen. In de finale won een 5 kilo zwaardere tegenstander!

Sven Profijt uit De Krim vochten in de gewichtsklasse 35 kilogram in de leeftijdscategorie 10 tot 11-jarigen. En won van zijn 1e tegenstander. Rayenna ten Doornkaat uit Hoogeveen heeft de gordel niet binnen gehaald maar wel een 3e plek behaald. 9 JA GYM-trainer Edward Vereyken: “Ik ben trots op deze goede prestaties!!

 


Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.